Vi ger dig inspiration

Våra goda råvaror kan användas av alla

På den här sidan* finner du inspiration i framställningen av våra fantastiska produkter på ett enkelt och gott sätt.
Vi tar vara på hela fisken,
så att du kan uppleva hela smaken.

I matsalen eller som gourmeträtt

Vi siktar gärna både högt och lågt i ambitionsnivån på våra recept, men alltid efter kvalitet som smakar gott. Oavsett om du lagar mat för 3 eller 600 personer är produkter från Öckerö Hav alltid redo för att göra
det enkelt och smakrikt.

Koljafärsportion med tabbouleh

Fräschare sommarsallad går inte att hitta och att du addera en av våra portioner som protein är lika varmt rekommenderat som ajvarssåsen.

Torsk eller kolja med ägg- och persiljesås

Klassisk rätt med klassiska smaker. Tina portionen på bleck över natten och stek eller ugnsbaka portionen i varmluftsugn 160 grader till önskad innertemperatur.

Laxfärstacos

Oavsett preferensram kan alla äta tacos. Vi rekommenderar dig att göra din egen tacoblandning, det är förvånansvärt enkelt. Hur du sedan bygger din tacos är helt upp till dig, så länge du inte glömmer laxfärsen.

Laxburgare med skagenröra

Finns det något som slår skagenröra på laxburgaren? Det blir inte mer västkuskt än så och för att addera fräschör rekommenderar vi dig att pickla rödlöken ett par dagar innan burgarsuget slår in.

Laxfärsportion med ugnsbakade rotfrukter

Säsongens rotfrukter med den saftiga laxfärsportionen gör jobbet medan du slår såsen. Enkelt, snabbt och otroligt gott.

Inspiration från GOTHIA

Vi kommer inte att ge bort deras hur-man-gör hemligheter, men vi kan rekommendera dig att prova rätten på Gothia Seasons.
Med lax från Öckerö Hav är den oöverträffad i smaken!

Vi skapar fortlöpande nya recept

Håll dig alltid uppdaterad – missa inte att kika in på sidan med jämna mellanrum, bli vän med oss ​​på sociala medier eller skriv direkt till Rikard.